Welcome GuestInloggen

Kostenregistratie Help

Kostenregistratie

»
Een vrijwilliger, beheerder of administrator kunnen kosten die zij voor zichzelf hebben ingegeven verwijderen.

Verwijderen van een nog te valideren kost

Vrijwilligers kunnen hun zelf ingebrachte kosten verwijderen nog voor ze gevalideerd zijn, vanuit de pagina met te valideren kosten. Klik hier in de uiterst rechtse kolom op het vuilbakicoon van de betreffende kost.

Afbeelding toevoegen

Figuur: kost verwijderen bij de te valideren kosten

Volgende kader komt tevoorschijn. Klik op de knop ‘Ja’ als u de betreffende kost wil verwijderen.

Afbeelding toevoegen

Figuur: scherm voor bevestiging van verwijderen van de kost

Hierna is de kost verwijderd uit de lijst.

Verwijderen van een gevalideerde kost

Indien de kost reeds gevalideerd is, maar nog niet verwerkt is tot een boekingsdocument, kan deze nog verwijderd worden. Ga vanuit het overzicht van de kosten naar de detailpagina van het betreffende vergoedingstype. Klik hier in de uiterst rechtse kolom op het vuilbakicoon van de te verwijderen kost.

Afbeelding toevoegen

Figuur: kost verwijderen op de detailpagina van een vergoedingstype

Of vink de te verwijderen kost aan en klik rechts onderaan op de knop 'Verwijder kosten'.

Afbeelding toevoegen

Figuur: kost verwijderen

Volgende kader komt tevoorschijn. Klik op de knop ‘Ja’ als u de betreffende kost wil verwijderen.

Afbeelding toevoegen

Figuur: scherm voor bevestiging van verwijderen van de kost

Hierna is de kost verwijderd uit de lijst.

Lees ook: Een ingegeven of verwerkte kost?
Deze help is geldig voor versie 2.0 van de kostenregistratie applicatie.

© 2011 - Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen - tel. 015 44 33 22 - fax 015 44 33 11