Welcome GuestInloggen

Kostenregistratie Help

Kostenregistratie

»

Wachtwoord wijzigen

Aangepast op vr, 10 aug 2012 16:30 door Administrator Gecategoriseerd als inloggen
Filmvoorbeeld: Wachtwoord wijzigen

Om uw wachtwoord te wijzigen dient u op het inlogscherm onder de knop 'Aanmelden' te kiezen voor de link 'Ik wil mijn wachtwoord wijzigen'. Afbeelding toevoegen

Figuur: scherm Aanmelden

Volgend scherm komt dan tevoorschijn. Voer uw gebruikersnaam, oud en nieuw wachtwoord in. Vul uw nieuw wachtwoord ook opnieuw in, in het veld “Bevestig nieuw wachtwoord” en klik op de knop 'Bewaar mijn nieuw wachtwoord'.

Afbeelding toevoegen

Figuur: scherm Wachtwoord wijzigen

U zal terug op het aanmeldscherm terechtkomen waar bovenaan de tekst “Je wachtwoord is gewijzigd” zal verschijnen.

Lees ook:

Deze help is geldig voor versie 2.0 van de kostenregistratie applicatie.

© 2011 - Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen - tel. 015 44 33 22 - fax 015 44 33 11