»
Wanneer je als penningmeester in de applicatie begint te werken, wil je weten of er ondertussen door vrijwilligers op je entiteit kosten zijn ingegeven. Om dat te controleren bestaat er een handig rapport dat je best even oproept telkens je in de applicatie begint te werken. Via het rapport 'Overzicht met personen waar nog onverwerkte kosten op geregistreerd staan' kan je een overzicht krijgen van de vrijwilligers van je entiteit die nog onverwerkte kosten hebben. Je kan dit rapport opvragen via de link 'Rapporten' in het menu.

Afbeelding toevoegen

Figuur: het menu

Vervolgens kom je op het scherm Rapporten terecht. Klik rechts op het Excel-icoon van het betreffende rapport.

Afbeelding toevoegen

Figuur: scherm Rapporten

Er wordt dan een Excel-document geopend waarin je een overzicht vindt van de vrijwilligers met onverwerkte kosten en bijbehorende details. (Opmerking: de totalen in deze Excel zijn de totalen van de kosten verbonden aan alle afdelingen.)

Je kan nu deze vrijwilligers opzoeken en vervolgens de onverwerkte kosten verwerken tot een boekingsdocument.

Terug naar Boekingsdocumenten.