»
Filmvoorbeeld: Gebruikersnaam vergeten

Om uw gebruikersnaam op te vragen dient u op het aanmeldscherm onder de knop 'Aanmelden' te kiezen voor de link 'Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten'.

Afbeelding toevoegen

Figuur: scherm Aanmelden

Volgend scherm komt dan tevoorschijn. Hier dient u uw identificatienummer en de verificatiecode in te voeren. Klik vervolgens op de knop 'Gebruikersnaam opvragen'.

gebruikersnaam opvragen

Figuur: scherm Gebruikersnaam opvragen

Volgend scherm komt dan tevoorschijn.

gebruikersnaam opvragen

Figuur: scherm Controle van jouw e-mailadres

Kijk uw e-mailadres na en klik op de 'Ja'-knop als het e-mailadres juist is. Nu krijgt u volgend scherm te zien.

gebruikersnaam opvragen

Figuur: scherm Beveiligingscode werd verstuurd

U zal dan volgende e-mail in uw mailbox terugvinden.

gebruikersnaam opvragen

Figuur: de e-mail met uw gebruikersnaam

Lees ook: