»

Opmerking: Een kost kan enkel aangepast worden als deze nog niet verbonden is aan een boekingsdocument. Indien de kost reeds verbonden is aan een boekingsdocument, dan moet het boekingsdocument eerst verwijderd worden.

Door een vrijwilliger

Vrijwilligers kunnen hun zelf ingebrachte kosten nog aanpassen voor ze gevalideerd zijn.

Kosten kunnen aangepast worden vanuit de pagina met te valideren kosten. Klik hier in de tweede kolom rechts op het potloodicoon van de betreffende kost.

Afbeelding toevoegen

Figuur: kost aanpassen door een vrijwilliger

Vervolgens krijgt u het detailscherm van de betreffende kost te zien. Maak de gewenste aanpassingen en klik rechts onderaan op de knop ‘Bewaar’.

Afbeelding toevoegen

Figuur: scherm Kost aanpassen

Door beheerders en administrators

Beheerders kunnen kosten aanpassen die zij zelf hebben ingebracht, zowel voor vrijwilligers als voor zichzelf. Administrators kunnen alle kosten aanpassen.

Zij kunnen kosten aanpassen vanuit de detailpagina van een bepaald vergoedingstype. Klik hier in de tweede kolom rechts op het potloodicoon van de betreffende kost.

Afbeelding toevoegen

Figuur: kost aanpassen door een beheerder

Vervolgens krijgt u het detailscherm van de betreffende kost te zien. Maak de gewenste aanpassingen en klik rechts onderaan op de knop ‘Bewaar’.

Afbeelding toevoegen

Figuur: scherm Kost aanpassen

Lees ook: Verwijderen van een kost