»

Accepteren van de privacy verklaring

Aangepast op vr, 10 aug 2012 16:41 door Administrator Gecategoriseerd als inloggen
Wanneer een gebruiker zich voor de eerste keer aanmeldt, dient hij zich akkoord te verklaren met de privacy verklaring. Hij krijgt hiervoor een scherm te zien met de keuze om de privacy verklaring te accepteren of te weigeren.

Zolang de gebruiker de privacy verklaring niet heeft geaccepteerd, krijgt hij de kader 'Privacy verklaring' te zien. Een gebruiker krijgt dit scherm opnieuw te zien als hij de voorgaande keer op de knop 'Ik weiger' heeft geklikt.

Afbeelding toevoegen

Figuur: kader voor de acceptatie van de privacy verklaring